U heeft plannen om te investeren en zoekt hiervoor een passende financiering. Haverkamp Bedrijfsadvisering geeft u inzicht in de financieringsmogelijkheden van uw bedrijf, adviseert u omtrent de inrichting van uw financieringen en begeleidt uw aanvraag zodat u zeker bent van de meest gunstige financieringscondities.

Bedrijfsmiddelen kunnen op verschillende manieren gefinancierd worden. Er zijn tal van mogelijkheden en aanbieders. Aan de hand van een analyse van uw bedrijf bepalen wij de meest passende financieringsstructuur. Banken en kredietverstrekkers willen vol­ledig en juist geïnformeerd worden. Aan de hand van een investeringsplan brengen wij uw plannen in kaart en onderzoeken wij uw mogelijkheden.

Met onze deskundigheid en kennis van de markt, begeleiden wij uw aanvraag inclusief de gesprekken met de financier. Hierdoor bent u zeker van de meest gunstige financieringscondities.

Haverkamp Bedrijfsadvisering is een onafhankelijk advieskantoor dat beschikt over ruime bancaire ervaring. Wij onderhouden goede contacten met de Nederlandse banken en vele administratie- en accountantskantoren. Daarnaast kennen wij ook vele alternatieve finan­cieringsmogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden ? Neemt contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek !