Er kunnen tal van redenen zijn waarom u geld nodig heeft. U wilt de groei van uw bedrijf financieren, investeren in een pand of ander bedrijfsmiddel, uw werkkapitaal uitbreiden of uw bank heeft aan­gegeven dat u op zoek moet naar een andere geldverstrekker. Veelal betekent dit dat u een financiering nodig heeft.

U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de benodigde financiering ver­strekt kan worden en onder welke voorwaarden. Daarnaast willen de banken, maar ook andere kredietverstrekkers, vol­ledig en juist geïnformeerd worden. Haverkamp Bedrijfsadvisering helpt u hierbij. Als geen ander kent Haverkamp Bedrijfsadvisering de mogelijkheden voor het oplossen van uw financieringsbehoefte. Aan de hand van uw plannen werken wij een financieringsrapportage uit, waarin wij uw bedrijf en kredietbehoefte analyseren, de meest optimale financieringsstructuur en daarbij behorende financieringscondities bepalen.

Haverkamp Bedrijfsadvisering neemt u al het werk uit handen en regelt voor u de beste financieringscondities.

Haverkamp Bedrijfsadvisering is een onafhankelijk advieskantoor dat beschikt over ruime bancaire ervaring. Wij onderhouden goede contacten met banken, crowdfundingsplatformen en andere geldverstrekkers. Daarnaast kennen wij ook vele alternatieve finan­cieringsmogelijkheden.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden ? Neemt contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek !