Het ondernemingsplan is hèt instrument voor de strategische (her)oriëntatie van uw onderneming. Het formuleren van een ondernemingsplan brengt een proces op gang, waardoor kritisch naar de eigen onderneming wordt gekeken. Kansen en bedreigingen komen in beeld en worden vertaald naar concrete actieplannen voor de korte en middellange termijn. Door het ondernemingsplan worden ontwikkelingen sneller gesignaleerd en kan u tijdig bijsturen.

Doelstellingen
Door het formuleren van een helder ondernemingsplan krijgt iedereen eenzelfde beeld voor ogen. Ad hoc beslissingen worden voorkomen en het biedt een leidraad waarop iedereen kan terugvallen. Het formuleren van een goed ondernemingsplan zal een kwaliteitsimpuls aan uw onderneming geven.

De externe specialist
Een ondernemingsplan kritisch en doeltreffend schrijven is specialistisch werk. Door onze uitgebreide managementervaring in met name het bankbedrijf kunnen wij op efficiënte wijze samen met u een kwalitatief hoogwaardig ondernemersplan samenstellen. Een plan dat is gebaseerd op een uitgebreide sterkte/zwakte-analyse van uw onderneming.

Onze expertise
Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange ervaring opgedaan als adviseur voor vele ondernemingen in het MKB in Zuid West Nederland. Hiernaast beschikken wij over alle relevante en specifieke vakopleidingen en zijn wij volledig SCFE gecertificeerd.