Als u een eigen bedrijf wilt starten, komt er veel op u af en dient u met veel zaken rekening te houden. Een goede voorbereiding is het halve werk en kan verrassingen voorkomen. Uit de praktijk blijkt dat veel starters onvoldoende kennis in huis hebben om hun plan te realiseren. De meeste startende ondernemingen stoppen daardoor in de eerste vijf jaar. Om dit te voorkomen helpen wij u graag in de startfase van uw bedrijf.

Ons doel is het voorkomen van fouten en u te ondersteunen bij het vinden van de juiste balans als succesvol ondernemer. Voor de een betekent dat een stukje van de weg wijzen, voor de ander diepgaande discussies over de te voeren strategie of het bewaken van de voortgang van uw ondernemingsplan. Geheel naar uw behoefte en situatie begeleiden wij u voor korte of langere tijd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op met ons voor een GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK. In dit gesprek spreken wij uw plannen en uw wensen met u door en geven wij u enkele handvatten voor de eerste stap: het schrijven van een ondernemingsplan.