Ben je zelfstandig ondernemer en verkeer je tijdelijk in financiële problemen? Of ontvang je een uitkering en wil je een eigen bedrijf beginnen?  De Bbz-regeling verleent financiële bijstand aan zelfstandig ondernemers en starters. Haverkamp Bedrijfsadvisering informeert en adviseert ondernemers over de mogelijkheden binnen de Bbz-regeling.

Wij voeren voor ruim twintig gemeentes de haalbaarheidsonderzoeken in het kader van de bijzondere bijstand voor zelfstandige uit. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van deze bijstand regeling voor ondernemers. Wij toetsen of u gebruik kunt maken van de Bbz-regeling, geven u inzicht in de mogelijkheden binnen de Bbz-regeling en helpen u uw aanvraag voor te bereiden zodat uw aanvraag zo efficiënt mogelijk verloopt. Ook begeleiden wij ondernemers die wiens aanvraag is afgewezen.

Haverkamp Bedrijfsadvisering is een onafhankelijk advieskantoor dat beschikt over ruime bancaire ervaring. Wij onderhouden goede contacten met diverse gemeentes, saneringskantoren, banken en andere kredietverstrekkers.